Skip Navigation

Select Language

Závod začal! Brzdové destičky od společnosti Ferodo pro vozidla Ford Fiesta

 

Nezáleží na tom, na kterou součást svého vozidla právě myslíte – řízení, odpružení, kola – vždy lze říci, že je pro vaši bezpečnost zásadní. Toto však platí dvojnásob, pokud přemýšlíte o brzdách. Nejsou jen zásadní pro vaši bezpečnost, ale i pro bezpečnost ostatních účastníků silničního provozu.

file

Závod začal! Nové brzdové destičky pro vozidla Ford Fiesta

Získejte náskok s novými brzdovými destičkami Ferodo ECO-FRICTION. Ve vozidlech Ford Fiesta je propojeno pět oblíbených značek a modelů s novými a speciálně vyvinutými brzdovými destičkami od společnosti Ferodo.

Chcete-li získat další informace, stáhněte si PDF

Brzdové destičky ECO-FRICTION nabízí:

  • Ekologicky nezávadné materiály
  • Vysoká výkonnost a bezpečnost
  • Instalováno jako originální vybavení ve výrobním závodě

Každé balení předních brzdových destiček pro vozidla Ford Fiesta obsahuje snadné pokyny a veškeré příslušenství požadované pro bezproblémovou instalaci.

Brzdové destičky ECO-FRICTION

Ekologické normy se po celém světě stále zpřísňují a výrobci vozidel a jejich dílů musí vyvíjet nová a inovativní řešení. Jedním z příkladů těchto přísnějších norem je nový zákon v USA, který vyžaduje, aby všechny třecí materiály – např. v brzdových destičkách – obsahovaly do roku 2025 méně než 0,5 % mědi.

Společnost Ferodo se výzvě postavila a vyvinula řadu brzdových destiček ECO-FRICTION.

  • Ekologicky nezávadné materiály
    Brzdové destičky Ferodo ECO-FRICTION přináší stejný vynikající výkon jako destičky Ferodo Premier, avšak s nižším ekologickým dopadem. Intenzivní a pečlivé testování více než 1500 materiálů a 25 nových součástí po dobu více než pěti let vyústilo ve vynález ekologičtějších materiálů používaných v brzdových destičkách ECO-FRICTION. Tyto materiály významně snižují emise jemných částí, používá se v nich méně těžkých kovů a nepoužívá se téměř žádná měď. Vysoce kvalitní materiály také potlačují více hluku z brzd, než je tomu u standardních brzdových destiček.
  • Vysoká výkonnost a bezpečnost
    Přechod na ekologičtější materiály neznamenal snížení výkonu. Brzdové destičky Ferodo ECO-FRICTION přináší o 17 % více brzdného výkonu než konkurenční značky u testovaných značek a modelů vozidel, jak dosvědčila a certifikovala nezávislá zkušební laboratoř. Nezávislé výsledky zkoušek ocenily brzdové destičky Ferodo ECO-FRICTION nejvyšším výkonem ve své třídě.
  • Kvalita jako z prvovýroby
    Díky vysokému výkonu a technologicky inovativní povaze byly brzdové destičky ECO-FRICTION schváleny a přejaty výrobci automobilů. Destičky Ferodo ECO-FRICTION jsou schváleny předními německými výrobci a jsou instalovány jako originální vybavení ve výrobním závodě v řadě modelů automobilů.

Výhled do budoucna

Neustále hledáme inovativní způsoby, jak udržet váš náskok a splnit nebo překonat měnící se požadavky ekologické legislativy. Mezi některé naše aktuální výzkumné projekty patří lehké brzdové třmeny, které negenerují hluk ani vibrace a zabírají méně místa, a nový elektrický brzdový systém využívající stabilní statický systém tření k parkování ve svazích.

 

Obsah tohoto článku slouží pouze pro zábavu a informační účely a neměl by se používat místo odborné rady od autorizovaného technika nebo mechanika. Pokud máte konkrétní dotazy nebo problémy týkající se některého ze zde uvedených témat, doporučujeme vám konzultovat autorizovaného technika či mechanika. Za žádných okolností neneseme odpovědnost za žádnou ztrátu nebo škodu způsobenou tím, že se budete spoléhat na jakýkoliv obsah článku.

Související testy
nabíjení...